Forum
~Izunia z Gliwic
wtorek, 18 wrzesień, 2007, 15:56
Jak napisac podanie o mieszkanie?
Staram sie o mieszkanie do remontu i czekam na nie juz 6 lat. Oczekuje teraz drugiego dziecka i zdałoby sie pojsc na swoje w koncu. Potrzebuje porady jak takie podanie mozna napisac zeby do nich dotarło a pewnie nie jedno trzeba bedzie napisac. Prosiłabym o szybka odpowiedź
~Krystian
wtorek, 16 październik, 2007, 22:24
Odp: Jak napisac podanie o mieszkanie?
Witam.Mam taka nie typowa sytuację.Mam mieszkanie komunalne w innym mieście,teraz obecnie mieszkam w gubinie gdzie poznalem dziewczynę z która chcem być.Problem mój polega na tym że chciałbym starać się o mieszkanie tutaj w gubinie,lecz nie wiem jak to zrobić ponieważ nigdy nie pisałem żadnego podania itp.W chwili obecnej mieszkam u teściowej gdzie mieszka w sumie w 3pokojach 9osób.Z tego 3są umysłowo chore.Gdzie miałbym złożyć stosowne papiery itp.A to mieszkanie które mam teraz dziele z moja mama.Chciałbym wynajmować z urzędu miasta jakieś małe mieszkanie.
~marta2091
środa, 14 listopad, 2007, 12:17
Witam. Mam prośbę czy mogłabym otrzymać jakiś wzór jak pisać podanie o mieszkanie. Za nie całe dwa tygodnie wychodzę za mąż, a w połowie grudnia mam termin porodu. Narazie mieszkamy u mojej teściowej ale chcemy wyjść na swoje. Bardzo proszę o szybką odpowiedź i wzór podania. Z góry dziękuję.
~jrzk
piątek, 23 listopad, 2007, 16:34
witam mam pytanie jak napisac podanie o mieszkanie i gdzie je mozna zlozyc jestem w ciezkiej sytuacji nie mam mieszkania i nie dawno wyszedlem z poprawczaka rodzina sie odemnie odwrucila i poszukuje pomocy jak napisac podanie bo slyszalem ze istnieje szansa zaby dostac mieszkanie i ze lista jest dosc dluga ale ja nie mam wyscia musze czekac cierpliwie prosze pomórzcie
~SYLWIA
piątek, 30 listopad, 2007, 17:29
WITAM MAM PYTANIE CZY DŁUGO CZEKA SIE NA MIESZKANIE KOMUNALNE I JAKIE PAPIERY CZEBA ZŁORZYC MOMURZCIE CZEKAM
~Cytra1
czwartek, 6 grudzień, 2007, 10:58
Ja czekam na mieszkanie juz 10 lat
~Cytra1
czwartek, 6 grudzień, 2007, 11:00
Ja czekam na mieszkanie juz 10 lat
~tomasz
czwartek, 13 grudzień, 2007, 09:44
Jezeli ma ktos jakieś lub wie gdzie mozna znaleźć wzor podania o mieszkanie prosze o kntakt, gg: 4681303 meil: ar.stratus@wp.pl
~Kasia
czwartek, 20 grudzień, 2007, 17:19
Witam mam problem chce sie starac o mieszkanie ale nie wiem czy je dostane 1,5 roku temu opósciłam placówke wychowawcza a mój ojciec jest alkoholiktem na ten moment mieszkam u przyszłych teśiów. Czy mam szanse na mieszkanie ????? POMOCY o to mój meil kasica1308pro@wp.pl prosze o pomoc
~Kasia
czwartek, 20 grudzień, 2007, 17:20
Witam mam problem chce sie starac o mieszkanie ale nie wiem czy je dostane 1,5 roku temu opósciłam placówke wychowawcza a mój ojciec jest alkoholiktem na ten moment mieszkam u przyszłych teśiów. Czy mam szanse na mieszkanie ????? POMOCY o to mój meil kasica1308pro@wp.pl prosze o pomoc
~Aga
środa, 2 styczeń, 2008, 13:44
Witam, napisałam już podanie o mieszkanie ale nie wiem czy zawarłam wszystko co jest potrzebne więc chciała bym prosić o sprawdzenie.
~Aga
środa, 2 styczeń, 2008, 13:45
wyżej
e-mail : agntom11@wp.pl
~dora
sobota, 19 styczeń, 2008, 20:18
jak napisac podanie o mieszkanie mieszkam katem u rodzicow.niemam zadnych perspektyw na swoj m!!moze jakas starsza osoba mieszka sama .mam dwoje dzieci 15 i 13 lat.pomocy e-mail:myszka23@amorki.pl
~aga324
wtorek, 22 styczeń, 2008, 11:52
witam.czy ktoś wie jak napisać podanie o mieszkanie.mam 2 małych chorych dzieci i mieszkam w wynajetym domu bez toalety i ciepłej wody.W domu jest wilgoć a dzieci sa alergikami.Pomóżcie. aga324@op.pl
~ania jaworska
wtorek, 22 styczeń, 2008, 20:28
mam pytanie jak sie pisze podanie o mieszkanie ,mieszkam z rodzicami,dwójką małych dzieci i mężem oraz dwójka rodzeństwa mojego ,chce miec mieszkanie w którym jest toaleta,ciepla woda może byc stare budownictwo ,parter,mam córke chora na porażenie mozgowe ,prosze o pomoc .zubek123@onet.eu
~ania jaworska
wtorek, 22 styczeń, 2008, 20:28
mam pytanie jak sie pisze podanie o mieszkanie ,mieszkam z rodzicami,dwójką małych dzieci i mężem oraz dwójka rodzeństwa mojego ,chce miec mieszkanie w którym jest toaleta,ciepla woda może byc stare budownictwo ,parter,mam córke chora na porażenie mozgowe ,prosze o pomoc .zubek123@onet.eu
~góral
czwartek, 31 styczeń, 2008, 18:19
Witam.
Mam pytanie i prośbę zarazem.
Potrzebuję napisać podanie o zamianę mieszkania komunalnego na większe, obecnie mieszkam w lokalu 31,8m2, gdy dostawałem ten lokal było nas 4os. ja, moja żona, oraz dwoje dzieci. W 2006 roku w październiku urodziło mi się trzecie dziecko, które jest niepełnosprawne ruchowo. Jak napisać takie podanie i jakie złożyć dokumenty.
Pozdrawiam.
agata3636@znjomi.pl
Mam pytanie i prośbę zarazem.
Potrzebuję napisać podanie o zamianę mieszkania komunalnego na większe, obecnie mieszkam w lokalu 31,8m2, gdy dostawałem ten lokal było nas 4os. ja, moja żona, oraz dwoje dzieci. W 2006 roku w październiku urodziło mi się trzecie dziecko, które jest niepełnosprawne ruchowo. Jak napisać takie podanie i jakie złożyć dokumenty.
Pozdrawiam.
agata3636@znjomi.pl
~aniahe
wtorek, 12 luty, 2008, 19:36
jeśli ktoś ma wzór jak napisać prośbę omieszkanie to proszę mi napisać na aniahe@interia.pl
Czekam już na mieszkanie 5 lat.Jestem mężatką i mam dziecko 3 miesięczne.
Czekam już na mieszkanie 5 lat.Jestem mężatką i mam dziecko 3 miesięczne.
~ania z łódzi
wtorek, 19 luty, 2008, 17:05
bardzo proszę o pomoc jak się piszę podanie o mieszzkanie
~kamil1992r
poniedziałek, 10 marzec, 2008, 21:30
mam problem jak się piszę podanie o dzierrzawę mieszkania prosił bym o przykład
~kamil1992r
poniedziałek, 10 marzec, 2008, 21:55
mam problem jak się piszę podanie o dzierrzawę mieszkania prosił bym o przykład
adres e-mail kamil1992r proszę bordzo o przykład
adres e-mail kamil1992r proszę bordzo o przykład
~kaska1985
środa, 12 marzec, 2008, 13:45
mam problem z napisaniem podania o przyznanie miszkania spoldzielczego mieszkam
z mezem dzieckiem tesciami i szwagierka mieszkanie jest zbyt male aby mieszkac tam w szescioro tym bardziej ze nasz pokoj ma dwa metry na dwa pozatym nie mam z tesciami zbyt dobrego kontaktu.Bardzo prosze o jak najszybszy przyklad takiego podania.Z GORY DZIEKUJE.prosze wyslac na adres e mail:strzala13305@wp.pl
z mezem dzieckiem tesciami i szwagierka mieszkanie jest zbyt male aby mieszkac tam w szescioro tym bardziej ze nasz pokoj ma dwa metry na dwa pozatym nie mam z tesciami zbyt dobrego kontaktu.Bardzo prosze o jak najszybszy przyklad takiego podania.Z GORY DZIEKUJE.prosze wyslac na adres e mail:strzala13305@wp.pl
~Monika
środa, 12 marzec, 2008, 22:45
Mam problem jak napisać podanie o mieszkanie, jak ktoś by mógł przesłać mi wzór na mój e-mail Monita0801\@.wp.pl Z góry bardzo dziękuję.
~Monika
środa, 12 marzec, 2008, 22:46
Odp
Będę bardzo wdzięczna.
~Monika
środa, 12 marzec, 2008, 22:47
Mam problem jak napisać podanie o mieszkanie, jak ktoś by mógł przesłać mi wzór na mój e-mail Monita0801\@.wp.pl Z góry bardzo dziękuję.
~Gwiazdeczka
wtorek, 18 marzec, 2008, 15:41
mam problem z napisaniem podania o zmianie szkoly. jak zaczac?? jak rozwinac?? jak zakonczyc?? pomocy!!! prosze o pomoc bo ja sama nie dam rady tego podania napisac. prosze o odpowiedz na ten e-mail gwiazdeczka158@buziaczek.pl
~maciek zdesperowany
środa, 19 marzec, 2008, 02:08
Odp: Jak napisac podanie o mieszkanie? pilne !!
mam wielki problem jak napisac podanie o mieszkanie komunalne w Warszawie.od 30 lat mam tu srały meldunek ( mieszkam u rodziny).za 4 miesiace moja dziewczyna urodzi dziecko i co dalej?????????????????????????????????????????? nie wiem co robic bo tu gdzie mieszkam nawet zameldować nikogo nie moge. BARDZO PROSZE O PORADE I POMOC gg 11371515
~Ania
piątek, 21 marzec, 2008, 12:16
WITAM SERDECZNIE MAM 24 LATA JESTEM W CIĄŻY LADA DZIEŃ URODZĘ , MIESZKAM NA MIESZKANIU DWUPOKOJOWYM U RODZICÓW MIESZKAM W RAZ Z MOIM NARZECZONYM RODZINA LICZY 6 OSÓB MIESZKANIE JEST ZA MAŁE NA 8 OSÓB ŁĄCZNIE CHCIAŁABYM NAPISAĆ PODANIE ALBO POPROSIĆ O RADE GDZIE MOGĘ SIĘ ZWRÓCIĆ Z PROŚBĄ O MIESZKANIE MOŻE BYĆ NAWET MIESZKANIE KOMUNALNE W STARYM BUDOWNICTWIE Z MOŻLIWOŚCIĄ WYKUPU MOŻE BYĆ MAŁE MIESZKANIE DWUPOKOJOWE NIE WIEM GDZIE ZA BARDZO SIĘ ZWRÓCIĆ I JAK NAPISAC PODANIE JEŻELI KTOŚ BY MÓGŁ COŚ PORADZIĆ I DORADZIĆ MI JAK MA NAPISAC PODANIE BYŁABYM WDZIĘCZNA CZEKAM NA ODPOWIEDŻ PODAJE MOJE GG 4592179 SERDECZNIE POZDRAWIAM I LICZE NA SZYBKĄ ODPOWIEDŻ I PORADE DZIĘKUJE :)
~Agnieszka
wtorek, 25 marzec, 2008, 17:18
Witam bardzo proszę o pomoc w napisaniu podania.Mieszkamy razem z teściami i bratem męza wjednym pokoju(25m).chcemy mieć jeszcze jedno dziecko ale nie ma szans na pomieszczenie się.pardzo proszę o pomoc.GG9138586.
~agnieszka
piątek, 28 marzec, 2008, 07:31
mieszkam w 15,30 m2 mam chorego psychicznego brata i jestem merzatka.mam wode gaz matka nam umarla miala mieszkanie ale musialam je zdac bo bylo zaduzone.narazie przebywam u tesciowej i ciagle sie staram o mieszkanie.chcialabym zeby miec normane zycie i mieszkanie.muj brat ma druga grupe inienalerzy mu sie mieszkanie.bylam w 11-su biurach zamian i zadne biuro mi niepomugl.jak moge sie starac o mieszkanie?
~agnieszka
piątek, 28 marzec, 2008, 11:15
witam zwracam sie z prozba.Poniewasz mam mieszkanie moje mieszkanie ma 15,30 m2,w kturym zanieszkuje wraz z mojm mezem oraz mojm bratem,ktury jest osoba niepelnosprawna-calkowicie nie zdolny do pracy.Ze wzgledu na choroe psychiczna.Jest on calkowicie ubezwiasnowolniony,a ja jestem opiekunem prawnym.Staralam sie juz o zmiane w 11 biurach.Chcelismy sie starac o dzecko,ale w takich warunkach to nam sie nie uda.Jak moge sie starac o mieszkanie?Bardzo prosze o pomoc z gury dziekuje.Czekam na odpowiec.Podaje moje gg 10092842
~mariolazaloga
wtorek, 1 kwiecień, 2008, 21:27
Odp: Jak napisac podanie o zamiane mieszkania pilne
jak napiac podanie o zamiane mieszkania prosze o odp mariolazaloga@o2.pl
~Irenka
poniedziałek, 7 kwiecień, 2008, 13:06
witam czy mogla bym prosic o wzor podania ??prosze o kontakt w razie co na mail ropuch88-88@o2.pl z gory dziekuje pozdrawiam
~Irenka
poniedziałek, 7 kwiecień, 2008, 13:07
witam czy mogla bym prosic o wzor podania ??prosze o kontakt w razie co na mail ropuch88-88@o2.pl z gory dziekuje pozdrawiam
~andzia0573
wtorek, 15 kwiecień, 2008, 17:30
witam mam bardzo powazny problem nie wiem co mam zrobic mam 20 lat i mam dziecko ktore ma 7 miesiecy obecnie mieszkam z ojcem dziecka ale nie mam juz sily z nim zyc jestem z nim juz 4 lata ale od 2 lat to jest tragedia z mojm rodzicami nie utrzymuje kontaktu oni sie mnie wyrzekli nie mam obecnie pracy i mieszkania chcialabym juz miec swoje mieszkanie co prawda zlozylam podanie ale trzeba czekac po kilkanascie lat czy jest mozliwosc przyspieszenia wniosku o mieszkanie prosze pisac na adres andzia0573@wp.pl
~Izabog
wtorek, 15 kwiecień, 2008, 22:49
Witam
I ja także proszę o podpowiedź jak napisać do Władz miasta "podanie o przydział mieszkania"
Dziękuję i pozdrawiam
Izabog@poczta.onet.pl
I ja także proszę o podpowiedź jak napisać do Władz miasta "podanie o przydział mieszkania"
Dziękuję i pozdrawiam
Izabog@poczta.onet.pl
~róża
wtorek, 22 kwiecień, 2008, 12:24
hej! ja równiez staram się o mieszkanie byłam w gminie i burmistrz kazał napisaćmi podanieale ja nie mam pojęcia jak ono ma wyglądać jestem mężatką i mam małe dziecko mieszkamy u teściów a oni mają jeszcze jednego syna bardzo zależy nam na własnym mieszkaniu ja jestem bezrobotna i żyjemy tylko z pensji męża bardzo prosze o jakiś wzór podania mój adrecs marta58@interia.eu
~Darek
czwartek, 24 kwiecień, 2008, 10:57
witam:)mieszkam z żoną i dwójką dzieci w pokoiku 4/3 chcemy złożyc podanie o mieszkanie ,ale nie wiem jak sie do tego zabrać, mógł bym prosić o jakieś wzkazówki? moje gg 9905701.
~marta
wtorek, 6 maj, 2008, 09:56
prosze o szybka odpowiedz
~marta
wtorek, 6 maj, 2008, 09:57
martek_6@op.pl
~ola
środa, 7 maj, 2008, 18:18
mam napisać podanie o mieszkanie o sobie nie mam pojęcia jak sie za to zabrać!
~anna
środa, 7 maj, 2008, 21:38
witam wszystkim jestem w stanie pomóc z napisaniem podanie prosze pisac na nr gadu 10254092
~Daria
piątek, 13 czerwiec, 2008, 08:29
witam. wraz z moim chlopakiem poszukujemy mieszkanka do wynajecia. jak napisac podanie? prosze o pomoc
~Marzena
wtorek, 17 czerwiec, 2008, 14:35
Witam wszystkich. pomóżcie mi napisać podanie o mieszkanie ...jestem w związku małżeńskim i mam 2 dzieci...mieszkam z ojcem i jeszcze babcią czyli praktycznie 4 pokolenia w jednym mieszkaniu i nie możemy się dogadać....pomóżcie i piszcie na gg 792817.. z gry serdecznie dziękuję
~agata
wtorek, 17 czerwiec, 2008, 21:39
gagatka5@o2.pl
~malkensik
czwartek, 19 czerwiec, 2008, 11:01
i jak ktos ma wzor na podanie o mieszkanie???????????? nr gg13140703
~grażyna
piątek, 20 czerwiec, 2008, 23:01
jak napisać podanie o mieszkanie mam czworke małych dzieći prosze o wzór gg 6215080
~Plaskowyz
sobota, 21 czerwiec, 2008, 00:56
Wersja 1.
Każda gmina wiejska i miejska lub miasto na prawach powiatu na uchwałę w zakresie zaspokajania potrzeb mieszkaniowych. Jeżeli jest taka uchwała to poproście w sekretariacie ( wójta, burmistrza lub Prezydenta)o druk udzielenia informacji publicznej(wypełniacie go prosząc o uchwałę z załącznikami w sprawie zasad wynajmowania lokali mieszkalnych - wersja ksero.
Wersja 2.
Musicie uzyskać w swoim urzędzie numer uchwały w sprawie zasad wynajmowania lokali mieszkalnych oraz datę opublikowania. Następnie wykonajcie następujące czynności. Wejdźcie na stronę urzędu skąd pochodzicie. Na stronie urzędu skąd pochodzicie jest Biuletyn Informacji Publicznej (BIP najczęściej kolor czerwony). Po wejściu na tę stronę musicie państwo poszukać pozycji akty prawne wydawane przez radę w sprawie zasad wynajmowania lokali mieszkalnych wchodzących w skład mieszkaniowego zasobu Gminy lub podobna treść. Należy ją dla siebie wydrukować.
Dalsze czynności do wersji 1 i 2
Następnie przeczytajcie jakie są wymagania w waszej miejscowości aby otrzymać mieszkanie. I na tej podstawie (zazwyczaj na urzędowym druku) wypełnijcie wniosek.
Jeżeli będziecie mieli problemy ze zrozumieniem tekstu uchwały podajcie nazwę Urzędu gminy, miasta lub miasta na prawach powiatu - postaram się coś wytłumaczyć.
Każda gmina wiejska i miejska lub miasto na prawach powiatu na uchwałę w zakresie zaspokajania potrzeb mieszkaniowych. Jeżeli jest taka uchwała to poproście w sekretariacie ( wójta, burmistrza lub Prezydenta)o druk udzielenia informacji publicznej(wypełniacie go prosząc o uchwałę z załącznikami w sprawie zasad wynajmowania lokali mieszkalnych - wersja ksero.
Wersja 2.
Musicie uzyskać w swoim urzędzie numer uchwały w sprawie zasad wynajmowania lokali mieszkalnych oraz datę opublikowania. Następnie wykonajcie następujące czynności. Wejdźcie na stronę urzędu skąd pochodzicie. Na stronie urzędu skąd pochodzicie jest Biuletyn Informacji Publicznej (BIP najczęściej kolor czerwony). Po wejściu na tę stronę musicie państwo poszukać pozycji akty prawne wydawane przez radę w sprawie zasad wynajmowania lokali mieszkalnych wchodzących w skład mieszkaniowego zasobu Gminy lub podobna treść. Należy ją dla siebie wydrukować.
Dalsze czynności do wersji 1 i 2
Następnie przeczytajcie jakie są wymagania w waszej miejscowości aby otrzymać mieszkanie. I na tej podstawie (zazwyczaj na urzędowym druku) wypełnijcie wniosek.
Jeżeli będziecie mieli problemy ze zrozumieniem tekstu uchwały podajcie nazwę Urzędu gminy, miasta lub miasta na prawach powiatu - postaram się coś wytłumaczyć.
~iga
czwartek, 26 czerwiec, 2008, 19:47
jak napisac podanie o ieszkanie moze jakis wzor...
??
??
~tomek
środa, 2 lipiec, 2008, 21:09
jezeli ktoś by mugł podac jakis wzór jak napisać podanie o przydział mieszkania z góry dzię kuje mój adres max86.22@tlen.pl
prosba o jak najszybszą odpowiedz.
prosba o jak najszybszą odpowiedz.
~Agnieszka
poniedziałek, 14 lipiec, 2008, 11:55
witam
jestem mieszkankom łodzi obecnie staram sie z mezem o mieszkonie spódzielcze .Mieszkamy obecnie w wynajentym mieszkaniu od osoby prywatnej . Do spódzielni potrebne jest zaswiadczenie ze czynsz jest płacony rególarnie niestety ta osoba nie chce go wydac a my jestesmy zameldowani gdziejndziej nie tam gdzie mieszkamy . Mamy dwoje dzieci najstarsza córka jest chora ma epilepsie wymaga opieki . Prosze o porade bo naprawde nie wiemy co robic zeby dostac mieszkanie . Pozdrawiam to moj kontakt agnieszka.80@op.pl .Bede wdzieczna za rade AGNIESZKA
jestem mieszkankom łodzi obecnie staram sie z mezem o mieszkonie spódzielcze .Mieszkamy obecnie w wynajentym mieszkaniu od osoby prywatnej . Do spódzielni potrebne jest zaswiadczenie ze czynsz jest płacony rególarnie niestety ta osoba nie chce go wydac a my jestesmy zameldowani gdziejndziej nie tam gdzie mieszkamy . Mamy dwoje dzieci najstarsza córka jest chora ma epilepsie wymaga opieki . Prosze o porade bo naprawde nie wiemy co robic zeby dostac mieszkanie . Pozdrawiam to moj kontakt agnieszka.80@op.pl .Bede wdzieczna za rade AGNIESZKA
~pani K.
poniedziałek, 14 lipiec, 2008, 21:08
jak napiac podanie o zamiane mieszkania prosze o wzor podania na meila
loly15@interia.pl
loly15@interia.pl
~Ewa
wtorek, 15 lipiec, 2008, 10:07
Proszę o pomoc w napisaniu podania o przydział mieszkania spółdzielczego.Mój e-mail ewa.d @interia.eu .Z góry dziękuję i pozdrawiam. Ewa
~Marzena
niedziela, 20 lipiec, 2008, 08:58
Mam problem jak napisać podanie o mieszkanie, jak ktoś by mógł przesłać mi wzór na mój e-mail Piotrow.marzena@wp.pl Z góry bardzo dziękuję.
~Adam
środa, 30 lipiec, 2008, 12:00
Potrzebuję pomocy w napisaniu podania o mieszkanie. Mieszkam z żoną i córką u teściów a tam jeszcze siostra żony z mężem i trójką dzieci oraz żony brat. Jest ciasno. Córka od wresnia idzie do szkoły. Bardzo proszę o szybką odpowiedź
~Sławek
wtorek, 5 sierpień, 2008, 14:30
jak napisać podanie o mieszkanie o przydział kieszkania spółdzielczego czy mógłbym prosić o jakiś wzór. mój e-mail migot3@op.pl Pozdrawiam i Dziękuje.
~pati
środa, 6 sierpień, 2008, 17:28
witam potrzebuje pomocy w napisaniu podania o mieszkanie mieszkamy z dzieckiem u teścia na 30 m i jeszcze jego córka z dzieckie prosze o szybka odpowiesz. to jest jakis koszmar. adres to swistak83@vp.pl
~aaa
piątek, 8 sierpień, 2008, 14:58
niech administracja nam pomoze
witam dostalam mieszkanie o wymiarach 17.17 jest to pokuj z kuchnia i lazienka mam 4 letnia corke i spodziewam sie drugiego dziecka uwazamy z mezem ze jest to za maly metraz na nas wszystkich co zrobic aby administracja umozliwila nam wieksze mieszkanie przecierz jest tyle postostanow ADRES TO agabanmat@wp.pl
~edyta
sobota, 9 sierpień, 2008, 12:06
trzeba opisac sytuacje w jakiej sie znajdujemy i zaniesc to podanie do urzedu gminy.Potrzebne są dochody z urzedu skarbowego akt urodzenia dziecka jesli jest i to wszystko
~xxx
sobota, 9 sierpień, 2008, 21:51
nie wiem
~aneta
sobota, 16 sierpień, 2008, 13:48
witam serdecznie potrzebuje pomocy w napisaniu podania o meszkanie nie mam pojecia jak sie za to zabrac nastepnym problemem jest brak meldunku mieszkam u znajomych jak ktos by mógł mi pomoc lub przesłac wzór bee bardzo wdzieczna to moj adres anetak23.85@tlen.pl z gory bardzo dziekuje
~monika
poniedziałek, 18 sierpień, 2008, 14:13
Mam problem jak napisać podanie o mieszkanie, jak ktoś by mógł przesłać mi wzór na mój e-mail monia55518@wp.pl
~rudi
wtorek, 19 sierpień, 2008, 17:35
czy ktos moglby wyslac mi wzor o przydzial mieszkania komunalnego rudi781@wp.pl z gory dzia
~Poszukiwana
piątek, 22 sierpień, 2008, 10:25
Ja również nie bardzo wiem jak napisac owe podanie, jeśli ktoś mógłby mi pomóc,byłam bym bardzo wdzięczna.
Czy ktoś wie także jakie dokumenty są potrzebne przy składaniu takiego podania?
Mój mail: 027bruklin@wp.pl
Czy ktoś wie także jakie dokumenty są potrzebne przy składaniu takiego podania?
Mój mail: 027bruklin@wp.pl
~xxx88
piątek, 22 sierpień, 2008, 17:02
cześć wszystkim mam małe pytanko potrzebował bym napisać podanie o mieszkanie tylko nie wiem jak to zrobić mam 20 lat i chciał bym już iść na swoje wyprowadzić się od rodziców pracuje mam pieniądze jeśli możecie mi pomóc to piszcie na mój mail szefo2037@wp.pl
~agnieszka
sobota, 23 sierpień, 2008, 20:20
ja też czekam na mieszkanie bo nie stać mnie żeby sobie kupić,potrzebuję dobrze napisać podanie ale nie wiem jak?mam synka i męża,mieszkamy w 38m z mamą,dorosłym bratem i siostrą,do tej pory wynajmowałam z mężem mieszkania ale teraz jest dziecko i nie damy rady płacić za wynajem więc mieszkamy u mamy wszyscy na kupie.Mieszkania powinni dawać wszystkim którzy tego potrzebują a szczególnie z dziećmi.DO RZADU!!!!!!!Zamiast budować pomniki,centrum handlowe,rakiety też na co nam i my za to jeszcze płacimy!!!!!!!!!!!to może poczekać,za te pieniądze można dać mieszkania!!!!!!chcę napisać podanie!!!!!!!!
~agnieszka
sobota, 23 sierpień, 2008, 20:35
ja też czekam na mieszkanie bo nie stać mnie żeby sobie kupić,potrzebuję dobrze napisać podanie ale nie wiem jak?mam synka i męża,mieszkamy w 38m z mamą,dorosłym bratem i siostrą,do tej pory wynajmowałam z mężem mieszkania ale teraz jest dziecko i nie damy rady płacić za wynajem więc mieszkamy u mamy wszyscy na kupie.Mieszkania powinni dawać wszystkim którzy tego potrzebują a szczególnie z dziećmi.DO RZADU!!!!!!!Zamiast budować pomniki,centrum handlowe,rakiety też na co nam i my za to jeszcze płacimy!!!!!!!!!!!to może poczekać,za te pieniądze można dać mieszkania!!!!!!chcę napisać podanie!!!!!!!!
~załamana!!!
środa, 27 sierpień, 2008, 13:18
WITAM mieszkam z dwójką dzieci w mieszkaniu po rodzicach problem jaki mam to taki że prócz mnie i moich dzieci (12 letniej chodzącej taraz do klasy piątej córki i trzy letniej córki),mieszka z nami mój młodszy i problemowy brat. Problemowy bo bardzo często zagląda do kieliszka a przy tym robi imprezy,włącza głośno muzyke a po wspólnym mieszkaniu kręcą się koledzy i czują jak u siebie.Mieszkanie jest własnością zrzeszenia z kturą chciałam dojść do wspólnej NIE JEDNO KROTNEJ ugody. Poniewarz mieszkanie jast zadłużone, więc znalazłam małużeństwo kture chciało zamienić dwa mieszkania na jedno duze i spłacić ZADŁÓRZENIE,zrzeszenie nie zgodziło sie. Jestem załamana ponieważ nie wiem co moge zrobić jeszcze.Może jest ktoś kto mi pomoże lub podpowie co mam zrobić lub gdzie sie udać,jak napisać podanie żeby dostać mieszkanie i zapewnić moim córką przespane noce bez głośnej muzyki awantury i demoralizacji przez mojego brata i jego towarzystwa.Bardzo prosze o pomoc!!!mój meijl: megii1976@o2.pl. Z góry dziekuje!!!
~Agnieszka Płock.
niedziela, 31 sierpień, 2008, 21:28
Błagam pilnie poszukuję wzoru podania o mieszkanie z Urzędu.Mam 6-letniego synka i wychowuję go sama.Mieszkam u rodziców ale sytuacja jest już nie do wytrzymania.Ciągłe kłótnie i wyzwiska niepozwalają mi wychowywać syna na poziomie.Zajmuję jeden pokój i to na dotatek malutki.Muszę coś zrobić w sprawie mieszkania bo niemogę pozwolić aby mój synek żył w takim stresie i takich warunkach.Błagam pomóżcie.Przyda się każda pomoc i każda rada.Dziękuję.agabobo@op.pl
~Ela
wtorek, 2 wrzesień, 2008, 19:13
witam,
Będę bardzo wdzięczna jeżeli ktoś prześle mi informacje jak napisać podanie o mieszkanie. Przysługuje mi mieszkanie służbowe, wcześniej korzystać z tego nie musiałam, ale niedługo zostanę mamą, więc trzeba pomału przejść na swoje, a z drugiej strony starać się o coś co się należy. Także proszę o pomoc i z góry dziękuję. Mój e-mail : elas32@wp.pl
Będę bardzo wdzięczna jeżeli ktoś prześle mi informacje jak napisać podanie o mieszkanie. Przysługuje mi mieszkanie służbowe, wcześniej korzystać z tego nie musiałam, ale niedługo zostanę mamą, więc trzeba pomału przejść na swoje, a z drugiej strony starać się o coś co się należy. Także proszę o pomoc i z góry dziękuję. Mój e-mail : elas32@wp.pl
~Sara_ślask
niedziela, 7 wrzesień, 2008, 10:20
Odp: Jak napisac podanie o remont mieszkania spoldzielczego?
Mam ogromna prosbe,aczkolwiek mam mieszkanie spoldzielcze ktore wymaga remontu tzn. jest to budynek ktory przejela spoldzielnia od kopalni /tak zwany familok/.
W tym budynku wymagany jest natychmiast remont dachu ,poniewaz przy najmniejszych opadach deszczu po prostu woda leje sie ciurkim,kominy sa w oplakanym stanie w kazdej chwili moga sie rozwalic ,co powoduje ze kominiaz od lat ich nie czyscil i wentylacja wogole nie dziala.No i szkody gornicze ktore spowodowaly pekniecia scian budynku. Moze ktos mi podpowie jak mam napisac takie podanie do spoldzielni......bardzo prosze o pomoc ....z gory dziekuje;
sara026@wp.pl
W tym budynku wymagany jest natychmiast remont dachu ,poniewaz przy najmniejszych opadach deszczu po prostu woda leje sie ciurkim,kominy sa w oplakanym stanie w kazdej chwili moga sie rozwalic ,co powoduje ze kominiaz od lat ich nie czyscil i wentylacja wogole nie dziala.No i szkody gornicze ktore spowodowaly pekniecia scian budynku. Moze ktos mi podpowie jak mam napisac takie podanie do spoldzielni......bardzo prosze o pomoc ....z gory dziekuje;
sara026@wp.pl
~wiolka
wtorek, 9 wrzesień, 2008, 14:01
chciała bym się dowiedzieć jak napisać podanie o mieszkanie jestem w ciąży
~wiolka
wtorek, 9 wrzesień, 2008, 14:06
Odp
piszcie na wiola1234@poczta.onet.eu
~Magda
poniedziałek, 15 wrzesień, 2008, 18:47
chciała bym sie dowiedziec jak sie pisze podanie o mieszkanie mieszkam z rodzicami bratem i swojm dzieckiem 8 mieesiecznym w mieszkaniu 17tu metrowym:(prosze o kontakt pod adres madzia12005@wp.pl.prosze pomuzcie.z góry bardzo dziekuje
~Agnieszka Płock.
piątek, 19 wrzesień, 2008, 20:19
Cześć wam wszystkim.Prosiłam o pomoc w sierpniu i nadal jej potrzebuję ale widzę że osoby które mają takie podanie już napisane mają nas wszystkich gdzieś.Każdy martwi się o siebie zamiast pomóc też innym.Najgorzej jest napisać początek więc jeśli ktoś ma serce to niech nam potrzebującym chociaż tak pomoże a reszta jakoś już pójdzie.Proszę czekam.agabobo@op.pl
~wiktoria
niedziela, 21 wrzesień, 2008, 13:02
witam mam prozbe zeby ktos mi pomugl napisac podanie o mieszkanie do remontu ,jestem zameldowana u rodzicow z chlopakiem oczekujemy dziecka, jestem osoba pracujaca ,ktora teraz jest na chorobowym,wie dochod mam.Z rodzicami nie moge mieszkac bo to sa male 2 pokoiki a rodzice sa w separacji ,u tesciowej tez nie bo ona z mezem jest po rozwodzie i ona mieszka w jednym pokoju a on w drugim wiec nie masz szans.Chlopak moj tez pracuje wiec nie wiem jak lepiej sie starac sama o mieszkanie czy z nim ....prosze o pomoc. wikta1985@interia.pl
~Aneta:*
sobota, 27 wrzesień, 2008, 15:10
witam wszystkich mam prosbe napiszcie mi jak sie pisze wniosek o mieszkanie socjalne co trzeba tam uwzglednic itd. moj mail czarna1410@wp.pl
~angela
czwartek, 2 październik, 2008, 09:57
witam,nie mam pojęcia jak napisac podanie o mieszkanie ,od kilku lat jestem bez meldunku tzw.bezdomna mój synek dwa latka jest zameldowany u swojego ojca nie zyjemy ze soba ja z synkiem mieszkam na wynajmie jestem na stażu z urzedu pracy prosze o pomoc w napisaniu takiego podania.andziabuli@wp.pl mój adres.dzienkuje
~Justyna;
niedziela, 5 październik, 2008, 18:20
WITAM;MAM PROZBE CZY KTOS MOZE MI PODAC WZOR PODANIA O ZAMIANE MIESZKANIA KOMUNALNEGO MNIEJSZEGO NA WIEKSZE?MIESZKAM WRAZ Z SZOSTKA DZIECI I MEZEM W 21.18M2 NA MIESZKANIE CZEKAM JUZ CZTERY LATA.MIESZKANIE MOJE SKLADA SIE Z DWOCH POMIESZCZEN BRAK JEST UBIKACJI I LAZIENKI ORAZ WODY BIEZACEJJEST TYLKO JEDEN MALY POKOJ I KUCHNIA KTORA SLUZY NAM ZA LAZIENKE ,UBIKACJE I JADALNIE.DZIECI NIE MAJA WARUNKOW DO ODRABIANIA LEKCJI.BARDZO PROSZE O POMOC MOJ NUMER GG12921416 ORAZ MAIL WWW.JUSTYS30@INTERIA.EU.
~Marta
czwartek, 9 październik, 2008, 22:51
Witam.Za niedługi czas w mojej gminie zostaną oddane nowe mieszkania, obecnie mieszkam ze swoją rodziną tj.ja z mężem i 2 dzieci w baraku na 38m2.Ostatnio wyszła propozycja dla mieszkańców tych baraków ,żeby starali się o te mieszkania.Ja jakiś czas temu zadłużyłam to mieszkanie, ale już to zadłużenie spłaciłam i teraz dochodzą mnie słuchy, że tacy lokatorzy nie mogą się starać o nowe mieszkanie bo gmina boi się ,że sytuacja może się powtórzyć.Mi natomiast bardzo zależy na tym nowym mieszkaniu, bo mam dorastającą córkę i nieco młodszego syna w szkole podstawowej, a warunki do nauki są koszmarne, na dodatek tam gdzie mieszkamy pełno jest ludzi pijących alkohol, jednym słowem sami degeneraci.Zadłużenie które już spłaciłam powstało z braku pracy ,obecnie oboje z mężem pracujemy i nasza sytuacja materialna jest dobra i stabilna.Proszę o pomoc w napisaniu podania ,które będzie przekonywujące.Moja poczta marta81323@wp.pl
~Tomasz
piątek, 10 październik, 2008, 13:14
Witam! Poprostu dostalem pisemko o wykup mieszkania,i niewiem jak mam je napisac!A chce je wykupicz i chcial zebyscie mi pomogli ,czekam na szybka odpowiec.
~Mariola
piątek, 10 październik, 2008, 15:26
Prosze o szybka odpowiedz. hanys1.1977@o2.pl
~Agata
poniedziałek, 13 październik, 2008, 11:12
witam. staram się o mieszkanie od 2 lat jestem samotna matka z 2 letnim dzieckiem aktualnie mieszkam u rodziców ale mamy tylko 2 pokoje. największym problemem jest to ze mam złe relacje z mama kłócimy się mama mi wypomina dziecko karze mi się jak najszybciej wyprowadzić z domy bo twierdzi ze jestem tylko cieżarm a na dodatek mam chorego brata na epilepsje. jak bym mogla napisać uzasadnienie POMOCY!!! A oto moja poczta agacia1988@tlen.pl proszę o szybka pomoc
~Małgosia
wtorek, 14 październik, 2008, 13:00
Witam. Jestem samotną matka mam synka. Mieszkam w mieszkaniu dwu pokojowym, w ktorym zameldowanych jest 5 osób. Staram się o przydzielenie mieszkania w mojej dzielnicy. Oprucz druczków jest potrzebne podani, tylko nie mam pomysłu jak go napisać. Bardzo proszę o wysłanie mi wzoru takiego podania. Z góry dziękuje. Moj adres meil: gosiek1980@poczta.onet.eu
~Inka
środa, 15 październik, 2008, 01:52
Witam serdecznie :). Mam problem jak napisac podanie do Spoldzielni Mieszkaniowej z prosba , aby usunela dziury i nierownosci w podlodze , bo parkiet , ktory jest , jest wypaczony , cala podloga jest krzywa , a otrzymalam panele i chcialabym je polozyc , bo mieszkam na parterze i poprostu bylaby dodatkowa izolacja poprzez co cieplej.
Nadmieniam, ze jestem na rencie , a blok ma ponad 30 lat.
Z niecierpliwoscia czekam na wzor podania , za ktory pieknie dziekuje.
Moj adres emailowy: little-spark@o2.pl
Pozdrawiam Inka
Nadmieniam, ze jestem na rencie , a blok ma ponad 30 lat.
Z niecierpliwoscia czekam na wzor podania , za ktory pieknie dziekuje.
Moj adres emailowy: little-spark@o2.pl
Pozdrawiam Inka
~Konrad
środa, 15 październik, 2008, 23:19
Pomóżcie !! jak napisać to podanie ??? proszę o odpowiedz na adres: kondziu144@o2.pl Z góry dziękuję.
~hireczka@wp.pl
poniedziałek, 20 październik, 2008, 08:44
Proszę napiszcie mi jak pisać podanie o przyznanie mieszkania.
~aga
wtorek, 21 październik, 2008, 12:38
mam mieszkanie 28mkw zimna woda toaleta to wychodek na zewnatrz jestem w ciazy z drugim dzieckiem pokoj to 15mkw. komisja mieszkaniowa powiedziala ze to prawidlowy metraz o wieksze mieszkanie moge sie starac dopiero jak sie urodzi dziecko co nie zmienia faktu ze na lokal bede czekac jeszcze dlugo. denerwujaca sytuacja jest gdyz lokale maja ale wystawione na przetarg lub sa to pustostany,
~mal_a_zonka@o2.pl
środa, 22 październik, 2008, 13:07
czy ktoś posiada wzór podania o przyznanie mieszkania w spółdzielni?
proszę o kontakt mal_a_zonka@o2.pl
proszę o kontakt mal_a_zonka@o2.pl
~asia24_25
piątek, 24 październik, 2008, 17:51
proszę o pomoc w napisaniu mi podania o mieszkanie,jestem matką samotnie wychowującą dziecko a drugie mam w drodze,obecnie wynajmuje mieszkanie u starszego małżeństwa ale oni nie tolerują dzieci mój synek mieszka narazie u rodziców a ja nie miałam się gdzie podziać więc musiałam go tam narazie zostawić drugie dziecko mam w drodze,urodze w marcu jestem bezradna i załamana bo nic nie moge sobie poszukać czy mam wogóle jakies szanse na mieszkanie proszę o wzór podania na e-mail asia24_25@o2.pl
~kasia
niedziela, 26 październik, 2008, 15:50
proszę jak to napisać jestem matką samotnie wychowującą dziecko mieszkam z rodzicami i dwójką braci w dwu pokojowym mieszkaniu proszę o wzór dziękuje z góry za pomoc kornelia56@interia.pl
~Madzia
niedziela, 26 październik, 2008, 17:27
Witam mam problem nie wiem jak napisac podanie o mieszkanie bardzo proszę jesli ktos wie jak to zrobic przeslijcie mi na e-mail bieniek88@buziaczek.pl
~olkamrowa
niedziela, 26 październik, 2008, 21:46
ja tez prosze o pomoc w napisaniu dodania o mieszkanie.moj mail olkamrowa@wp.pl z gory dziekuje za pomoc
~A_ga
poniedziałek, 27 październik, 2008, 13:19
Najlepiej dowiedzieć się we własnym urzędzie co podanie ma zawierać.
Możecie zacząc tak:
Zwracam się z prośbą o przyznanie mieszkania komunalnego. Nie posiadam tytułu prawnego do żadnego lokalu mieszkalnego komunalnego, prywatnego, spółdzielczego lokatorskiego lub własnościowego, budynku mieszkalnego. Osobami stale zamieszkałymi dotychczas wraz ze mną poza są: (podać imię i nazwisko oraz stopień pokrewieństwa).
Potem napiszcie czemu ubiegacie się o mieszkanie - zacznijcie słowami: Prośbę swoją motywuję sytuacją, w jakiej się znajduję. I tu piszcie w jakiej sytuacji jesteście. Jeśli nie umiecie tego ubrać we własne słowa lub nie wiecie czy dobrze, mogę pomóc - piszcie na maila: agnieszka@ostrodaonline.pl
Potem musicie jeszcze napisać jakie macie zarobki, to jest jeden z warunków ubiegania się o mieszkanie.
Mam nadzieję, że pomogłam, sama szukałam wskazówek, ale widzę, że nikt nie kwapi się z udzielaniem tego typu rad a jak już są w necie wnioski to trzeba za ich pobranie płacić, chore to.
Pozdrawiam Was.
Aga
Możecie zacząc tak:
Zwracam się z prośbą o przyznanie mieszkania komunalnego. Nie posiadam tytułu prawnego do żadnego lokalu mieszkalnego komunalnego, prywatnego, spółdzielczego lokatorskiego lub własnościowego, budynku mieszkalnego. Osobami stale zamieszkałymi dotychczas wraz ze mną poza są: (podać imię i nazwisko oraz stopień pokrewieństwa).
Potem napiszcie czemu ubiegacie się o mieszkanie - zacznijcie słowami: Prośbę swoją motywuję sytuacją, w jakiej się znajduję. I tu piszcie w jakiej sytuacji jesteście. Jeśli nie umiecie tego ubrać we własne słowa lub nie wiecie czy dobrze, mogę pomóc - piszcie na maila: agnieszka@ostrodaonline.pl
Potem musicie jeszcze napisać jakie macie zarobki, to jest jeden z warunków ubiegania się o mieszkanie.
Mam nadzieję, że pomogłam, sama szukałam wskazówek, ale widzę, że nikt nie kwapi się z udzielaniem tego typu rad a jak już są w necie wnioski to trzeba za ich pobranie płacić, chore to.
Pozdrawiam Was.
Aga
~Dana
środa, 29 październik, 2008, 09:23
Witam.Jestem matką dwójki dzieci.Trzy lata po rozwodzie.Obecnie ja i moje dzieci mieszkamy z ta osobą(byłym mężem,ojcem moich dzieci) pod jednym dachem.Jest ciężko z tego względu ,że były mąż nie pomaga finansowo,codziennie jest w stanie nie trzeżwym,z dnia na dzień obserwuje jak moje dzieci się zmieniają-stają się bardziej znerwicowane i bojące;(mimo tego ,żę mój były mąż ma sądowo uznaną eksmisję ale ja NIC nie mogę na to poradzić poniewąż WG.PRAWA NAJLEPIEJ BY BYŁO ABYM TO JA JEMU ZNALAZŁA LOKAL ZASTĘPCZY....Mój były mąż ma jeszcze meldunek a ja nie mam już sił ani pieniążków. Proszę o pomoc i jakieś wskazówki,wzory podań,rady.e-mail ania1807@buziaczek.pl
~kamila
środa, 29 październik, 2008, 11:02
Witam!Jak napisac motywację o mieszkanie moze jakis wzor...
Jestem mężatka mamy jedno dziecko i mieszkamy z rodzicami oraz z bratem na 42m2 i to jest pokój z kuchnia. Mój e-mail kama228@buziaczek.pl
Z góry dziękuję wszystkim
Jestem mężatka mamy jedno dziecko i mieszkamy z rodzicami oraz z bratem na 42m2 i to jest pokój z kuchnia. Mój e-mail kama228@buziaczek.pl
Z góry dziękuję wszystkim
~KATARZYNA
środa, 29 październik, 2008, 15:06
Odp: Zyje w kraju ktory dba tylko o wlasne .......
WITAM! Mam 18 lat pracuje po 10 godzin dziennie,do pracy nie poszlam z wyboru tylko wiedzialam ze czas na moja pomoc. Nie mam mieszkania i stracilam wiare ze kiedys bede je miala,ze bede cieszyla sie z powrotu do wlasnego domu. Jestem bez zameldowania.Sytuacja jest nie najlepsza jak kazda z waszych. Mam nadzieje ze kiedys sie wam uda. W tej chwili sie ucze,ale nie stac mnie na inna szkole po liceum dlatego wizja mojej przyszlosci jest czarna.... Pozdrawiam wszystkich bez mieszkania,jedyne co mamy to chyba wiara! (szept_aniola@o2.pl)
~A_ga
środa, 29 październik, 2008, 20:51
Kasia opisz mi na maila dokładnie swoją sytuację, spróbujemy napisać podanie.
~ewa
niedziela, 2 listopad, 2008, 12:28
wchodze na swoją odpowiec jak pisze siępodanie o mieszkanie a wy piszecie ciągle pytania jak mam szukac odpowiedzi
~Monika
wtorek, 4 listopad, 2008, 09:07
Bardzo proszę o pomoc w napisaniu podania o mieszkanie.Mam córke z orzeczenie o niepełnosprawności.Wszelkie info proszę kierować na meila chudobskie@tlen.pl.
Za pomoc bardzo dziękuje:)
Za pomoc bardzo dziękuje:)
~jak napisać podanie o mieszkanie?
wtorek, 4 listopad, 2008, 16:36
za pomoc dziękuję info kierować na e-mail lukomskabeaea@op.pl
~madzia
środa, 12 listopad, 2008, 10:14
wzór podania
dane osobiste data
do kogo się zwracam
(nazwa instytucji, adres)
serdecznie zwracam się z prośbą o wynajęcie mi mieszkania na okres...itd.
do kogo się zwracam
(nazwa instytucji, adres)
serdecznie zwracam się z prośbą o wynajęcie mi mieszkania na okres...itd.
~KRYSTIAN1234
czwartek, 13 listopad, 2008, 18:51
CZY MOZNA SIE ZAMIENIC Z LOKALU SOCIALNEGO NA LOKAL KOMUNALNY
~aga
niedziela, 16 listopad, 2008, 19:49
Serdecznie witam.Dostalam mieszkanie komunalne w 2005r ma ono 28m2.Chcialabym ubiegac sie o pokoj,ktory jest za sciana do ktorego moglabym sie przebic przez sciane i mialabym wtedy dzrugi pokuj dla syna.Mam 8letniego syna i jestem w 5 miesiacu ciazy dlatego chcialabym napisac podanie o mieszkanie i tu mam prosbe o pomoc o napisaniu podania.Za pomoc z gory dziekuje-moj imeil-agularafalek@interia.pl
~aga
niedziela, 16 listopad, 2008, 20:23
Serdecznie witam.Dostalam mieszkanie komunalne w 2005r ma ono 28m2.Chcialabym ubiegac sie o pokoj,ktory jest za sciana do ktorego moglabym sie przebic przez sciane i mialabym wtedy dzrugi pokuj dla syna.Mam 8letniego syna i jestem w 5 miesiacu ciazy dlatego chcialabym napisac podanie o mieszkanie i tu mam prosbe o pomoc o napisaniu podania.Za pomoc z gory dziekuje-moj imeil-agularafalek@interia.pl
~ninka
środa, 19 listopad, 2008, 12:19
ninka kimkolwiek
alojzjanów 4/8
kraków 53-678
do urzędu miasta
kraków dział mieszkaniowy
zwracam się z uprzejmą prożbą o przyznanie mi mieszkania do remontu.
jestam osobą pracującą mam dziecko i niestey ciężką sytuację, od dwóch lat wynajmuję mieszkanie lecz niestety w lutym przyszłego roku kończy mi się umowa
z właścicielem, który z góry zapowiedział że nie przedłuży ze mną umowy z powodów osobistych.mam odłożone pieniądze na mały remont , jestem osobą odpowiedzialną i zobowiązuję się robić opłaty w terminie.
za uwzględnienie mojej prożby z góry dziękuję.
ninka
załączniki:
zaświadczenie o zatrudnieniu
zaświadczenie o wysokości dochodu
wniosek
alojzjanów 4/8
kraków 53-678
do urzędu miasta
kraków dział mieszkaniowy
zwracam się z uprzejmą prożbą o przyznanie mi mieszkania do remontu.
jestam osobą pracującą mam dziecko i niestey ciężką sytuację, od dwóch lat wynajmuję mieszkanie lecz niestety w lutym przyszłego roku kończy mi się umowa
z właścicielem, który z góry zapowiedział że nie przedłuży ze mną umowy z powodów osobistych.mam odłożone pieniądze na mały remont , jestem osobą odpowiedzialną i zobowiązuję się robić opłaty w terminie.
za uwzględnienie mojej prożby z góry dziękuję.
ninka
załączniki:
zaświadczenie o zatrudnieniu
zaświadczenie o wysokości dochodu
wniosek
~ania
poniedziałek, 24 listopad, 2008, 11:28
prosze o pomoc jak napisać podanie o mieszkanie.mam ciezką sytuacje,jestem samotną matką pięcio letniej córki.mój adres anna_83_25@O2.pl
~Jarecki
czwartek, 27 listopad, 2008, 18:27
Jezeli ma ktos wzur lub wie gdzie mozna znaleźć wzor podania o mieszkanie prosze o kntakt jarek50@vp.pl
~annalodz
czwartek, 27 listopad, 2008, 20:25
witajcie wszyscy jezeli ktos z was chce otrzymac pomoc z napisaniem podania lub odwołania o mieszkanie oraz dowiedziec sie jak uzyskac prosze pisac na anna25lodz@poczta.onet.pl jestem radca prawnym
~Aniaa
środa, 10 grudzień, 2008, 17:53
mam 18 lat, jestem w ciazy, za miesiac rodze. chcemy z chłopakiem wyjechac za granice, troszke odsapnąć, zarobic i wrócić za pare lat, tylko że chciałabym aby za te pare lat (bo skoro tyle sie czeka) czekało na nas mieszknie, mysle ze nie bedzie wtedy stanowilo problemu wyremontowanie. na wynajem stac nas nie bedzie, w tych czasach nikogo nie stac bo na ile? my chcemy juz miec swoj kąt i mieszkac sobie, kupic mieszkania tez niekupimy zreszta to na to samo wychodzi co wynajem. jak napisac podanie, gdzie złożyć. gdyby teraz przydzielono nam lokal nie musielibysmy uciekac, czy istnieje taka możliwość?
~Aniaa
środa, 10 grudzień, 2008, 17:57
a moze istnieje mozliwosc wplacania jakis składek na to mieszkanie, byle nie za duzych i miec pewnośc ze sie to mieszkanie dostanie
~Ania r
czwartek, 11 grudzień, 2008, 17:37
Mam 26 lat do tej pory wynajmowałam mieszkanie już przez 6 lat mieszkałam z corką i pracoawłam w obecnej chwili jestem w ciazy z drugim dzieckiem jestem na chorobowym i nie daje sobie rady z zapłaceniem czynszu ktury płace co miesiac 400 zł jestem samotna matka czy mugłby mi ktoś powiedziec czy mam szanse na otrzymanie jakiegos mieszkania.Prosze o jakies podpowiedzi gdzie moge sie udac i jak napisac takie podanie muj nr GG to 7509195
~ania
piątek, 12 grudzień, 2008, 14:55
chcialabym dowiedziec sie jak sie pisze takie podanie bo mieszkam z rodzicami a spodziewam sie 2 dziecka prosze o pomoc dziekuje.
~Aga
sobota, 13 grudzień, 2008, 21:26
Chciałabym się dowiedzieć jakie dokumenty należy złożć, aby ubiegać się o mieszkanie komunalne. Jeśli ktoś ma w tej sprawie jakiekolwiek doświadczenie, proszę pisać na mój numer GG:13696236. Z góry dziękuję.
~Aga
sobota, 13 grudzień, 2008, 21:26
Chciałabym się dowiedzieć jakie dokumenty należy złożć, aby ubiegać się o mieszkanie komunalne. Jeśli ktoś ma w tej sprawie jakiekolwiek doświadczenie, proszę pisać na mój numer GG:13696236. Z góry dziękuję.
~angelika
czwartek, 1 styczeń, 2009, 17:13
czyktoś mógłby mi wysłac wzór podania o mieszkanie mam małe dzieckoma płó roku i juz mam nastepne w drodze rozeszłam sie z chłpoakiem i zostałam bez mieszkania mieszkam u babci i chce dac swoim dzieciom własny kat..prosze o informacje... gaaandzia@vp.pl
~**aNeTa**
sobota, 3 styczeń, 2009, 12:38
Witam mam prosbe co mam zrobic jestem w dziwnej sytuacji pozywywnie rozpatrzono moj wniosek na mieszkanie socjalne lecz powiedziano mi ze niema takich mieszkan jak narazie !! z tego co wiem sa takie mieszkania co jeszce mam zrobic aby takie mieszkanie otrzymac ? mam 15 miesiecznego syna mieszkam wraz z narzeczonym u mioch rodzicow mieszka tu jeszce moja siostra i brat obecnie jest tu meldowanych 11 osob ma 2 pokojach mam tez złozony wniosek na mieszkanie do remontu i w terma domie i dalej nic pomozcie chce wkoncu isc na swoje co mam robic jak pisac prosby itd dziekuje za pomoc *
~**aNeTa**
sobota, 3 styczeń, 2009, 12:38
Witam mam prosbe co mam zrobic jestem w dziwnej sytuacji pozywywnie rozpatrzono moj wniosek na mieszkanie socjalne lecz powiedziano mi ze niema takich mieszkan jak narazie !! z tego co wiem sa takie mieszkania co jeszce mam zrobic aby takie mieszkanie otrzymac ? mam 15 miesiecznego syna mieszkam wraz z narzeczonym u mioch rodzicow mieszka tu jeszce moja siostra i brat obecnie jest tu meldowanych 11 osob ma 2 pokojach mam tez złozony wniosek na mieszkanie do remontu i w terma domie i dalej nic pomozcie chce wkoncu isc na swoje co mam robic jak pisac prosby itd dziekuje za pomoc *
~**aNeTa**
sobota, 3 styczeń, 2009, 12:39
~jania
poniedziałek, 5 styczeń, 2009, 20:34
ludzie pomóżcie mi napisac uzasadnienie wniosku o mieszkanie do remontu